Metskits, Capreolus capreolus

Maal käies lähen ikka ja alati jõe äärde, et ehk õnnestub seekord jäälindu näha, kas või mööda lennul. Kuid viimased poolteist aastat olen pidanud pettuma, täielik vaikus. Kuid ei anna alla. Järgmine kord jälle, ehk õnnestub. Olen näinud seda lindu sellel jõel toimetamas ning usaldusväärne allikas on ka näinud korduvalt.
Täna hommikul jõe äärde sõites õnnestus näha metskitsi, kokku loendasin 6 kitse. Meeldiv oli jälgida nende toimetusi. Kuna silm hoiti peal siis ei hakanud üritama, et ligemale hiilida, eesmärk oli ju jäälindu näha :)

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: